Privat Rengøring København

Søger du et kvalitetsbevidst firma, som kan kan klare din private rengøring i København og omegn? Så er Service Nordic det rette valg.

Vi bestræber os på at levere resultater, som du bliver tilfreds med, og vores stabile og pligtopfyldende rengøringsassistenter arbejder professionelt og målrettet for at gøre arbejdet færdigt til tiden, når du har behov for et par ekstra hænder til din private rengøring i København.

Miljøvenlig privat rengøring i København

Service Nordic er et frisk pust blandt de mange udbydere af privat rengøring i København og omegn. Vi tilbyder en bred vifte af private rengøringsopgaver – lige fra miljøbevidst rengøring af dit hjem over omhyggelig vinduespolering til effektiv facaderens mod alger. Vi har adresse på Malurthaven 22 i Herlev, men vi udfører privat rengøring i hele Københavnsområdet.

Vi medbringer selv produkter og materialer, når vi gør rent hjemme hos dig, og vi bestræber os i høj grad på at anvende økologiske og svanemærkede produkter uden ammoniak og andre skadelige giftstoffer – til gavn for miljø, luftkvaliteten i dit hjem og din sundhed. Dermed er du sikret både friske og miljøvenlige resultater, når vi udfører privat rengøring i dit hjem i København.

Rengøringsfirma til private hjem med fokus på kvalitet

Service Nordic blev etableret i 2017 på grundlag af et ønske om at tilbyde professionelle rengøringsløsninger til private kunder, og vi er altid klar på at yde en personlig kontakt, og et slutresultat som vi kan stå inde for – og som du bliver tilfreds med.

Vi vil ganske enkelt være din foretrukne servicepartner inden for privat rengøring i Københavnsområdet, og ligeledes er kvalitet og ledelse ord, som er synonym med vores services. Derfor ansætter vi også kun kvalitetsbevidste medarbejdere, som deler samme glæde for det gode resultat som os selv, så vores kunder er garanteret den mest kompetente private rengøring i København og omegn.

Alle vores serviceassistenter er uddannede indenfor hvert deres fagområde, og vi håndplukker naturligvis altid den medarbejder, som besidder lige præcis den faglighed, der er behov for i forbindelse med dine rengøringsopgaver. Service Nordic er et rengøringsfirma til private med fokus på kvalitet og tilfredse kunder.

Indhent et tilbud

Udfyld kontaktformularen, hvis du har spørgsmål til vores services, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på privat rengøring i Herlev, København eller et helt andet sted. Når du har behov for et dedikeret rengøringsfirma til private hjem, står Service Nordic klar til at udføre opgaven til fuld tilfredshed.

Få et gratis uforpligtende tilbud »