Graffitirens København


Er du træt af at se på facader og vægge, som er skæmmet af graffiti? Så kontakt Service Nordic. Vi har flere års erfaring med graffitirens i København og omegn, og vi kan fjerne alle former for graffiti på alle tænkelige overflader.

Vores medarbejdere er professionelle og effektive i deres arbejde, og du er altid garanteret mandskab med den rette uddannelse og erfaring, når du vælger os som din udbyder af graffitirens i Københavnsområdet.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi er kompetente nok til at fjerne maling fra dine vægge og facader, kommer vi gerne forbi og udfører en prøverens – helt uden omkostninger. Hvis du er tilfreds med resultatet, tilbyder vi med glæde en fast abonnementsordning på graffitirens hos dig i København.

Normalpris

Prisen for graffitirens er 999 kr. for de første 4 kvadratmeter – efterfølgende ligger prisen fast på 300 kr. for efterfølgende kvadratmeter.

Forebyggelse og bekæmpelse af graffiti – graffitirens i København

I kraft af vores mangeårige erfaring med graffitirens i København ved vi også, hvordan det mindsker risikoen for nye angreb fra spraymaling, når man fjerner graffiti hurtigt og effektivt. For graffitimalerne handler det nemlig ofte om at blive set af forbipasserende og andre graffitimalere. Men jo hurtigere og oftere billeder, tekst og symboler bliver fjernet fra de udsatte vægge og overflader, desto mindre vil chancen være for gentagne hærværksforsøg.

Det har altså i høj grad en forebyggende effekt at lade os stå for at fjerne graffiti fra din ejendom eller materiel. Hvis du for alvor vil skræmme graffitimalere væk, kan du med fordel tegne en abonnementsordning på graffitirens i København. Så er graffitien altid væk, lige så hurtigt som den blev malet. Hvis du blot har brug for bekæmpelse af graffiti i et enkeltstående tilfælde, påtager vi os naturligvis også opgaven. Hos Service Nordic er kundernes behov altid i fokus.

Service Nordic – det sikre valg til graffitirens i København

Hos Service Nordic har vi en mission om at tilbyde services, der giver tilfredse kunder. Derfor er vi altid lydhøre overfor dine forespørgsler, og vi vil altid tilpasse vores indsats til den enkelte opgave. Ligeledes kan du være sikker på, at vi tager hensyn til materialet på den overflade, som er ramt af graffiti, og at vi udelukkende benytter professionelle rengøringsmidler. Service Nordic er dit sikre valg, når du har brug for kompetent graffitirens i København.

Service Nordic – Grafittirens før og efter

Kontakt os

Du kan altid kontakte os via hjemmesiden eller ved at ringe, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på graffitirens et sted i København eller omegn.

 

Få et gratis uforpligtende tilbud »