Fordele ved privat rengøring i Herlev og resten af Storkøbenhavn

Rengøring er en ting, der for alvor skiller vandene: Nogle kan godt lide at gøre rent, mens andre gør, hvad de kan, for at undgå det.

Hos Service Nordic tilhører vi den første gruppe af mennesker: Vi brænder for at levere kvalitetsrengøring, som gør en forskel i menneskers dagligdag. Hvis du tilhører den sidstnævnte gruppe af mennesker, eller ganske enkelte ikke kan finde tiden til selv at gøre rent, kan vi tilbyde privat rengøring i Herlev for dig.

Hvilke fordele, du helt konkret kan se frem til, når vi gør rent i dit hjem, giver vi dig et indblik i her under.

5 gode grunde til at vælge privat rengøring

 1. En bred vifte af rengøringsopgaver
 2. Ingen rengøringsopgave er hverken for lille eller for stor til os. Vi klarer alt fra almindelig overfladerengøring, støvsugning og gulvvask til vinduespolering, facaderens og meget mere.

 3. Rengøring af høj kvalitet
 4. Kun det bedste er godt nok for vores kunder. Derfor sætter vi en ære i at levere rengøring af høj kvalitet med sans for selv de mindste detaljer.

 5. Tryg rengøring med personlig kontakt
 6. At lukke fremmede personer ind i sit hjem kan for manges vedkommende virke grænseoverskridende. Derfor lægger vi vægt på at skabe en god personlig kontakt, så du føler dig tryg ved at få privat rengøring.

 7. Uddannede serviceassistenter
 8. Alle vores serviceassistenter er uddannede inden for deres fagområder, og dette sikrer, at vi leverer kompetent rengøring med fagligheden i top.

 9. Miljøvenlig rengøring
 10. Alt for mange rengøringsmidler indeholder miljøskadelige- og hormonforstyrrende stoffer. Disse produkter er altså hverken gode for helbred eller miljø, og derfor benytter vi så vidt muligt økologiske og svanemærkede produkter, når vi foretager privat rengøring i Herlev. Vi gør det dermed nemmere for dig at vælge en bæredygtig rengøringsløsning, der hverken skader miljøet eller dit helbred.

  Få del i fordelene – kontakt os i dag

  Hvis du kunne tænke dig vores hjælp til renhold af dit hjem, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Sammen lægger vi en plan for, hvilke rengøringsopgaver vi skal varetage, så du med sikkerhed får netop den private rengøringsløsning, du har interesse i.