Fliserens

Fliserens fjerner mos, alger og flisepest

Fliserens med imprægnering tilbydes hos Service Nordic. Vi tilbyder fliserens for alger, mos og flisepest og forsegler dem med imprægnering efterfølgende.

Trænger dine fliser også til en kærlighånd? så lad os klare jobbet. Service Nordic giver dig en effektiv grundrengøring og affedtning af fliserne, og løsner al flisepest, så dine fliser kan spules helt rene.

Få et gratis uforpligtende tilbud »

Resultatet af vores skånsomme behandling er smukke fliser der holder i årevis

Få et gratis uforpligtende tilbud »

Vi kontakter dig med et tilbud inden 24 timer. Kontakt os i dag.

Hør hvad vores glade kunder siger

 

Oftest stillede spørgsmål

Er der forskel på flisebehandling?

Ja, der er faktisk stor forskel på hvordan flisebehandlingen bliver lavet. Vi bruger rigtigt mange penge på at have det bedste udstyr og vi bruger mere tid, for at du som kunde får et godt resultat.
Ofte så kan den billige behandling nemlig vise sig at være dyrere end den dyre.
Hvordan kan det være?
Jo, et firma der ikke ved hvad de har med at gøre, vil måske rense fliserne med en højtryksrenser, der har for højt tryk. Det betyder at flisernes porre er ekstra åbne efter en fliserens. Hvis de så heller ikke imprægnerer fliserne, så går der ikke langt tid før du står med samme problem igen.
Derfor bruger vi altid det ekstra tid det kræver for at du får et ordentligt og holdbart resultat. Det betaler sig på den lange bane.

Hvordan fungerer jeres gratis prøverens?

Hvis du ønsker at se resultatet af en fliserens med egne øjne, så tilbyder vi en helt gratis og uforpligtende prøverens. Du skal blot trykke på en af de orange knapper og udfylde dine oplysninger. Når vi så ringer op til dig, skal du blot sige at det drejer sig om en uforpligtende prøverens.

Kan jeg ikke bare fjerne alger og flisepest med en almindelig højtryksrenser?

Vi vil bestemt ikke anbefale at du selv bruger en almindelig højtryksrenser. Da du ikke kan justere nok på strålen, risikerer du at skade stenene, åbne deres porrerer og gøre overfladen meget mere ru.
Det betyder i praksis at der er størrel areal hvor flisepesten kan sætte sig, og flere fordybninger hvor vand kan sætte sig. Overflader med meget vand vil gøre det nemmere for alger at finde grobund.

Hvorfor er det vigtigt at fjerne alger?

Alger er ikke som sådan skadelige for stenene, men kan være grimme og se på og kan gøre det meget glat at gå på stenene. Hvis du glider på alger, kan det resultere i brækkede ben, hjernerystelse osv. Derfor er det en lille pris, at betale for fliserensning, sammenlignet med hvad konsekvenserne kan være ved glatte fliser

Hvilke kemikalier bruger I?

Vi er meget bevidste om at flisebehandling skal efterlade et så lille fodtryk på naturen som muligt. Derfor har vi bruger vi kun de mest miljøvenlige rensemidler på markedet. Så kan du få renset dine fliser med god samvittighed.