Facaderens – nyt liv til dine mursten

Facaden er det første, du mødes af, når du bevæger dig i retning af et hus eller ejendom. Det betyder, at facaden er et hus’ udtryk udadtil, og dermed spiller denne en afgørende rolle for førstehåndsindtrykket.

Ikke desto mindre udsættes facader for utallige af påvirkninger. Vind og vejr giver hårde betingelser for murstens udseende, og derfor ses det også ofte, at alger, mos, skidt og snavs finder vej til facader.

Heldigvis er der meget, du kan gøre for at komme disse ydre påvirkninger til livs, og med facaderens tilbyder vi at give nyt liv til dine mursten.

Sådan renser vi din facade

Det første, vi gør, når du kontakter os med ønsket om at få foretaget en facaderens af dine mursten, er at undersøge murstenenes type og stand. Ikke alle mursten er ens, og derfor er det vigtigt at gøre det klart, hvilken hårdhed de har.

Derudover foretager vi også en undersøgelse af, hvilke typer alger og andet fastgroet skidt, der sidder på dit hus.

På denne baggrund beslutter vi, hvilken afrensningsmetode der egner sig bedst til rensningen af din facade. Selve rensningen består i at påføre murstenene visse rensemidler, som frigør og opløser skidt og snavs i dybden. Rensemidlerne får lov at sidde på murstenene i et stykke tid, før vi skyller og renser med vand.

Forebyg mos og alger med imprægnering

Når du har fået foretaget en facaderens af husets mursten, kan du med fordel afslutte rensningen med en efterbehandling af overfladen.

Vi anbefaler, at du får imprægneret dine mursten, da imprægnering hjælper med at holde mos, alger og andet skidt stangen. På denne måde kan du få glæde og gavn af din nyrensede facade i længere tid – imprægnering optimerer resultatets varighed!

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores facaderens af mursten eller ønsker at modtage et gratis, uforpligtende tilbud.