Facaderens København


Er dine facader skæmmet af alger, mos og skidt eller slitage på grund af vind og vejr? Så lad Service Nordic stå for en holdbar og effektiv rens og beskyttelse.

Vi udfører facaderens i København og omegn til lave priser. Vi anvender professionelle og skånsomme produkter, som giver både synlige og miljøvenlige resultater – uanset om du har behov for rens mod alger og mos, facadebeskyttelse, facaderens af mursten eller fjernelse af graffiti.

Forebyggende og bekæmpende facaderens i København

Hos Service Nordic har vi stor ekspertise indenfor facaderens i København og de omkringliggende områder. Vi tilbyder den bedste beskyttelse og den mest grundige rens af din ejendoms facader. Vi fjerner alle alger og belægninger med skånsomme metoder og midler, som er med til at forlænge levetiden på dine facader.

Efter endt behandling imprægnerer vi overfladen med et miljøvenligt produkt, som er med til at sikre en mere længerevarende effekt. Vi arbejder altså både bekæmpende og forebyggende med facaderens hos vores kunder i København.

Derfor er facaderens vigtigt

Der er både æstetiske og økonomiske grunde til at få udført facaderens på dit hus i København.

Til dels ser det trist og grimt ud, når husets facader eller tag er ramt af mos, alger og snavs. Men på sigt kan det også gøre ondt på pengepungen af ignorere et algeangreb. For hvis algerne får lov at blive siddende i længere tid, spreder de sig og gør permanent skade på overfladen, fordi der trænger fugt ind i hulmuren.

Desuden kan rødder fra mos bane sig vej ind i murværket. Når det bliver frostvejr, vil de udvide sig, hvilket betyder frostsprængte vægge om vinteren – og store økonomiske tab til følge.

Derfor er der absolut heller ingen grund til at vente med at komme alger, mos og snavs på facaderne til livs. Hos Service Nordic tilbyder vi facaderens i København til særdeles konkurrencedygtige priser, og sammenlignet med de udgifter som alger og lignende kan føre til på sigt, er en facaderens en rigtig god investering.

Få et uforpligtende tilbud på din facaderens i København

Hos Service Nordic er vi der, når du har brug for det, og vores kvalitetsbevidste mandskab går højt op i at yde en tilfredsstillende og professionel indsats, når du har brug for facaderens i København eller omegn.

Kontakt os derfor allerede i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på facaderens i Københavnsområdet, eller hvis du har spørgsmål omkring facaderens eller priser på vores services.

Få et gratis uforpligtende tilbud »