Algebehandling

Hent tilbud på Algebehandling

Er taget, facaden eller terrassen blevet grim og grøn på grund af algeangreb? Service Nordic står gerne for effektiv og langtidsvirkende algebehandling af fliser, tag og andre overflader, som er ramt af alger eller mos.

Vi tilbyder forskellige løsninger afhængigt af opgavens type og størrelse. Du er dog altid sikret et resultat, som ser godt ud og holder i mange år. Vi udfører altid algebehandling uden brug af giftige kemikalier og andre miljøskadelige produkter – resultater bliver dog stadig flot og holdbart. Dermed slår du to fluer med et smæk, når Service Nordic står for algebehandling af dit tag, din facade eller din terrasse.

 

Billig og effektiv algebehandling

Der er god grund til at komme algerne til livs i god tid. Først og fremmest ser det grimt og trist ud, når tag, facade og terrasse er ramt af et grønligt skær. Men der er dog ikke kun æstetiske årsager til at få foretaget en algerens af et professionelt firma som Service Nordic. Algerne nedbryder nemlig materialerne, hvis de får lov at sprede sig. Dermed kan det blive en dyr fornøjelse af ignorere problemet.

Hos Service Nordic tilbyder vi et bredt udvalg af professionelle rengøringsløsninger – herunder algebehandling af tag samt flise- og terrasserens. Vi sørger for en effektiv algerens og en efterfølgende imprægnering, der sikrer et langtidsholdbart resultat. Algebehandlingen er altså både forebyggende og bekæmpende, og du vil derfor kunne få glæde af tag, facade eller fliser i mange år i fremtiden.

Vi udfører algebehandling til konkurrencedygtige priser, og ligeledes er der både økonomiske og kvalitetsmæssige grunde til at vælge os som dine foretrukne algebekæmper.

Algebehandling til ethvert behov

Vi udfører følgende behandlinger:

  • Algebehandling af tag
  • Algebehandling af fliser, som fjerner mos, alger og flisepest
  • Afrensning af alger på terrasser og hegn

Alle behandlinger bliver udført med miljøvenlige og skånsomme produkter, som effektivt opløser algebelægninger på overfladerne. Vi bestræber os på at yde en optimal service, og vi har et klart mål om at have tilfredse kunder. Kvalitet er et vigtigt nøgleord hos Service Nordic – uanset om du har brug for professionel algebehandling, rengøring eller en af vores andre services.

Kontakt os for et tilbud på algerens

Skriv til os, og fortæl, hvordan vi kan hjælpe ved at benytte kontaktformularen eller ved at ringe på 70 60 54 00. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på algebehandling af fliser, tag og andre overflader – og svarer selvfølgelig også på eventuelle spørgsmål.

Få et gratis uforpligtende tilbud »